incaltaminte   0 produse in cos  trimite comanda
 

Pantofiori
la comanda

  Comenzi Rapide
0762.154.131
L-V: 09.00 - 18.00
pantofiorilacomanda
L-V: 09.00 - 18.00
 
 

Livrare si transport

Comanda acum o pereche de cizme, sandale sabrine, pantofi pictati, plicuri, pantofi sabrine, sandale, si beneficiezi de
              Livrare
prin curier la tine acasa !

  • Simplu si comod la tine acasa transport gratuit pentru Bucuresti Simplu si comod la tine acasa !

incaltaminte : pantofi cisme sandale botine balerini


Termeni si conditii

pantofiorilacomanda.ro

incaltaminte online


TERMENI SI CONDITII

Prezentul document pune la dispozitia utilizatorilor regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.pantofiorilacomanda.ro. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului www.pantofiorilacomanda.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a site-ului , pentru a le putea consulta in orice moment.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

PREZENTAREA PRODUSELOR

Culoarea produselor noastre, asa cum o vedeti prezentata pe www.pantofiorilacomanda.ro , depinde de proprietatile monitorului pe care il utilizati si este posibil ca ea sa difere sensibil fata de culoarea lor reala.

POLITICA DE PRETURI

Toate preturile afisate pe site sunt in Lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari, fara o instiintare prealabila. Pentru comenzile deja plasate si confirmate, preturile vor fi cele afisate pe www.pantofiorilacomanda.ro la momentul inregistrarii comenzii.

POLITICA DE RETURURI

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Pantofiori La Comanda sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

PRODUSELE PERSONALIZATE NU POT FI RETURNATE. PANTOFII PICTATI INTRA IN CATEGORIA DE PRODUSE PERSONALIZATE.

Pentru a returna un produs, utilizatorul va trimite o notificare pe adresa de e-mail office@pantofiorilacomanda.ro dupa care va primi acceptul de a returna produsul.

Returul produselor se realizeaza doar prin Fan Courier. Costul transportului va fi suportat de catre client.

Returul produselor se realizeaza in ambalajul original.

Produsele returnate pot fi schimbate cu alte produse sau se poate restitui contravaloarea produsului cumparat si valoarea transportului initial (unde este cazul).

Contravaloare produsului poate fi restituita intr-un cont IBAN sau prin Fan Courier, in maxim 15 zile lucratoare de la receptionarea coletului returnat. In cazul restituirii sumei prin Fan Courier , costurile de transport vor fi suportate de catre client.

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului www.pantofiorilacomanda.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Pantofiori La Comanda sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul Pantofiori La Comanda isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.pantofiorilacomanda.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@pantofiorilacomanda.ro.


incaltaminte
smartwebimpact.ro