incaltaminte   0 produse in cos  trimite comanda
 

Pantofiori
la comanda

  Comenzi Rapide
0762.154.131
L-V: 09.00 - 18.00
pantofiorilacomanda
L-V: 09.00 - 18.00
 
 

Livrare si transport

Comanda acum o pereche de pantofi pictati, pantofi de lux, reduceri, pantofi sabrine, sandale sabrine, oxford, si beneficiezi de
              Livrare
prin curier la tine acasa !

  • Simplu si comod la tine acasa transport gratuit pentru Bucuresti Simplu si comod la tine acasa !

incaltaminte : pantofi cisme sandale botine balerini


Termeni si conditii

pantofiorilacomanda.ro

incaltaminte online


TERMENI SI CONDITII

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de pe acest website, inainte de a plasa o comanda.

Compania care detine si administreaza website-ul pantofiorilacomanda.ro este SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 30165094, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/5222/2012, cu sediul in Str. Soldat Croitoru Vasile, Nr. 8, Bl. 9, Sc. 2 ,Et. 2, Ap. 68, Secor 5, Bucuresti, Cont: RO86 RNCB 0069 1275 7816 0001, deschis la BCR.

Utilizarea website-ului pantofiorilacomanda.ro  si plasarea de comenzi online reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a va inregistra sau de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne contactati telefonic la unul dintre numerele afisate pe site sau via e-mail la adresa office@pantofiorilacomanda.ro.

Doar persoanele fizice cu varsta minima de 18 ani, care nu se afla sub tutela si care au rezidenta sau o alta adresa in Romania (excluzand companii de redirectionare a adresei) pot plasa o comanda.

Compania SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL nu este raspunzatoare de folosirea si interpretarea eronata a informatiilor continute de site. Fara nici o notificare prealabila, SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-ului, inclusiv incetarea in orice moment a comercializarii unuia sau tuturor produselor.

PANTOFIORI LA COMANDA SRL distribuie numai produse noi, fara defecte, de o calitate adecvata cu normele Uniunii Europene. Preturile produselor comercializate pe site-ul pantofiorilacomanda.ro sunt exprimate in RON si contin TVA.

Compania SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL nu este responsabila in fata nici unei persoane sau companii pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi si din utilizarea produselor comercializate.

Intregul continut al site-ului pantofiorilacomanda.ro (galerie foto, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei SC. PANTOFIORI LA COMANDA SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice tentativa de acces neautorizat a site-ul pantofiorilacomanda.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice disputa intervenita va fi solutionata de instanta judecatoreasca competenta.

Depunem toate eforturile posibile pentru a afisa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compozitia, culorile si textura. Culoarea pe care o vedeti va depinde de sistemul dumneavoastra informatic, iar noi nu putem garanta faptul ca monitorul dispozitivului dumneavoastra va afisa corect aceste culori.

Produsele personalizate nu pot fi Returnate sau Schimbate. Pantofii Pictati intra tot in categoria produselor personalizate si nu pot fi Returnati sau Schimbati.

Pentru orice problema sau nemultumiri legate de produsele primite, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site sau prin e-mail: office@pantofiorilacomanda.ro.

POLITICA DE RETURURI

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Pantofiori La Comanda sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

PRODUSELE PERSONALIZATE NU POT FI RETURNATE. PANTOFII PICTATI INTRA IN CATEGORIA DE PRODUSE PERSONALIZATE.

Pentru a returna un produs, utilizatorul va trimite o notificare pe adresa de e-mail office@pantofiorilacomanda.ro dupa care va primi acceptul de a returna produsul.

Returul produselor se realizeaza doar prin Fan Courier. Costul transportului va fi suportat de catre client.

Returul produselor se realizeaza in ambalajul original.

Produsele returnate pot fi schimbate cu alte produse sau se poate restitui contravaloarea produsului cumparat si valoarea transportului initial (unde este cazul).

Contravaloare produsului poate fi restituita intr-un cont IBAN, in maxim 15 zile lucratoare de la receptionarea coletului returnat. In cazul restituirii sumei prin Fan Courier , costurile de transport vor fi suportate de catre client.

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului www.pantofiorilacomanda.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Pantofiori La Comanda sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul Pantofiori La Comanda isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.pantofiorilacomanda.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@pantofiorilacomanda.ro.


incaltaminte
smartwebimpact.ro